Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 27.04.2020.

Promocija knjige 'Metamorfoze iliti pretvorbe' Marija Kovača
Održava se
29.04.2020. u 20h

U srijedu, 29. travnja u 20 sati na Facebook stranici Kluba kulture bit će predstavljena nova zbirka poezije Marija Kovača pod nazivom “Metamorfoze iliti pretvorbe”.

Mario Kovač je poznati kazališni i filmski redatelj. Kao redatelj, glumac, skladatelj, scenograf ili dramaturg sudjelovao je u stvaranju čitavog niza amaterskih predstava i performansa, a djeluje i kao dramski pedagog te voditelj brojnih dramskih radionica.

Nakon objavljene prve zbirke poezije “Jesmo li se za to borili?” 2007. godine, Mario Kovač nije napustio lirsku metriku, već polako i spontano u formi pjesama bilježi metamorfoze odnosno pretvorbe kroz koje, usporedno ili nasuprot društvu koje ga okružuje, prolazi tijekom proteklih 13 godina te ih okuplja u istoimenoj zbirci “Metamorfoze iliti pretvorbe” u izdanju izdavačke kuće Što čitaš?. Riječ je o izdavačkoj i alternativnoj knjižari-antikvarijatu u centru Zagreba, poznatoj svim ljubiteljima anarhističke i underground literature, koja prema riječima pokretača objavljuje “neke drugačije knjige” na tragu promišljanja aktualnih društvenih pitanja i mogućih promjena.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –