Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 07.04.2009.

Promocija knjige 'Stres u razredu'
Održava se
08.04.2009.

U srijedu, 8. travnja 2009. u 19 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu (Bogovićeva 7) održat će se promocija knjige "Stres u razredu" autorice Brigitte Trankiem (Profil International, 2009).

O knjizi će govoriti Vesna Budinski, Elizabeta Gojan i urednica knjige Ivana Žderić.

Promociju vodi Ivica Prtenjača.

"Stres u razredu" prva je knjiga na hrvatskom tržištu koja progovara o problematici stresa u školi. Djelo autorice Brigitte Trankiem jedinstvenog je i revolucionarnog sadržaja jer nudi prijedloge rješenja i savjete za otklanjane stresa za vrijeme nastave. Ubrzani tempo suvremenog života i preopterećenost rasporeda donose umor i premorenost nastavnika i učenika. Ðaci su nervozni, uzbuđeni i nepažljivi, a nastavnici napeti, tjeskobni i iscrpljeni.

Kako razviti sposobnosti učenika da budu pažljivi i sabrani te im omogućiti da pristupaju pismenom i usmenom ispitivanju u najboljem mogućem stanju? Kako ponovo otkriti strast za učenjem i poučavanjem? Ovaj priručnik nastao je kao odgovor na te probleme te u njemu autorica nudi objašnjenja kako prepoznati vlastiti stres, kako prepoznati stres kod učenika, kako se nositi s njim, kako ga olakšati i smanjiti te ga usmjeriti da postane pozitivan i poticajan mehanizam.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –