Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 14.04.2010.

Promocija kuharice Jadranke Boban Pejić 'Bez glutena'
Održava se
15.04.2010.

Promocija kuharice Jadranke Boban Pejić "Bez glutena" u izdanju Planetopije, održat će se u četvrtak, 15. travnja 2010. u 19 sati u
Makronovi u Zagrebu (Ilica 72/1).

Osjetljivi ste na gluten, ili želite pripaziti na unos te bjelančevine? Uživate u ukusnoj hrani, ali morate jesti sigurno? Pomoć u osmišljavanju prehrane, te ideje za slasne i sigurne cjelovite obroke donosi vam Jadranka Boban Pejić, dobitnica priznanja 'Gourmand World Cookbook Award' u svojoj najnovijoj kuharici "BEZ GLUTENA".

"Bez glutena" je kuharica isključivo bazirana na ekološkim i cjelovitim namirnicama koja donosi pregled različitih vrsta žitarica koje ne sadrže gluten, te ukusne recepte za slatke i slane doručke, užine, glavna jela, juhe, deserte te detox i hranjivi napitak, a sve to popraćeno fotografijama Maje Danice Pečanić. Ovi primamljivi recepti dokazuju da i restriktivna prehrana, ako se bazira na prirodnim namirnicama, može biti šarolika i ukusna.

Bilo koji oblik netolerancije glutena prilika je da otkrijemo svijet novih, kvalitetnih namirnica, raznolike prehrane, načina pripreme i samim time počnemo uživati u hrani više nego prije.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –