Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 13.05.2021.

Raspisan poziv na Književnu rezidenciju 'Kamov' u Rijeci

Gradska knjižnica Rijeka raspisuje poziv za dvije dvotjedne književne rezidencije "Kamov" namijenjene književnicima (pjesnicima, prozaicima, dramskim piscima) koje će se tijekom listopada i studenog 2021. godine u dva termina održati u Rijeci.

Pravo na rezidenciju imaju umjetnici koji nemaju mjesto prebivališta u Rijeci, a rezidencijalni program svakom rezidentu osigurava honorar te po potrebi dodatna produkcijska sredstva.

Trajanje rezidencije: 15 dana

Razdoblje provedbe:

Rok za podnošenje prijave: 11. lipnja 2021. u ponoć.

Boravak u rezidenciji uključuje:

Uvjeti prijave:

Za prijavu je potrebno e-mailom poslati dokument u Word formatu koji uključuje:

Od rezidenta se očekuje:

Prijave se šalju na rezidencijakamov@gkri.hr.

Izbor korisnika rezidencije bit će rezultat vrednovanja programsko-projektnog tima Gradske knjižnice Rijeka. Rezultati će biti objavljeni na stranicama rezidencije Kamov, Magazina Gradske knjižnice Rijeka i Facebook stranici organizatora projekta najkasnije do 20. lipnja 2021. godine. Odabrani kandidati također će biti obaviješteni putem e-maila.

Program se odvija u suradnji s Muzejem moderne i suvremene umjetnosti Rijeka i Hrvatskim kulturnim domom na Sušaku, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske u sklopu obilježavanja Godine čitanja 2021.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –