Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 12.12.2006.

Rezervirajte svoj termin s Osobnim znalcem!!!
Održava se
12.12.2006.

U sklopu 3. Velesajma kulture koji se od 12. do 17. prosinca 2006. održava u prostorima Studentskog centra, uz ostale mnogobrojne programe i događanja nudi vam se jedinstvena prilika da porazgovarate oči u oči sa stručnjacima i autoritetima određenih područja znanosti ili umjetnosti. Rundu znanja nude vam likovni, kazališni i glazbeni umjetnici, znanstvenici iz prirodnih i društvenih područja, te razni stručnjaci.

Rezervirajte svoj termin s Osobnim znalcem!!!

Odaberite temu ili znalca i dođite na rundu znanja. Runda traje pola sata i nudi vam temu i mogućnost da je u neposrednoj komunikaciji sa znalcem upoznate, produbite ili možda dovedete u pitanje. Za OSOBNOG ZNALCA potrebno je rezervirati termin na e-mail: kultura@sczg.hr, a oni koji ne uspiju, a znatiželjni su (jer broj znatiželjnika je ograničen), mogu doći i popiti piće za susjednim stolom i prisluškivati.

Prvog dana Festivala moći ćete se osobno susresti i odmjeriti snage sa:

Andrea Zlatar: SLIKA 50TIH U SUVREMENOJ HRVATSKOJ KNJIŽEVNOSTI
Andrea Zlatar, redovna profesorica na Odsjeku komparativne književnosti Filozofskog fakulteta; od 2001.-2005.g. članica Gradskog poglavarstva grada Zagreba zadužena za područje kulture; članica Hrvatskog društva pisaca i hrvatskog PEN-kluba.

Branko Brezovec
Kazališni redatelj, prije upisa na ADU gdje je diplomirao kazališnu režiju, studirao je filozofiju i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Njegove prve predstave povezane su s kazališnom grupom Coccolemocco, koju je osnovao i umjetnički vodio od svoje 15e godine, a koja je bila jedna od najznačajnijih alternativnih grupa u bivšoj Jugoslaviji.

Lovorka Magaš: EXAT51 I KULTURNA KLIMA 50IH
Lovorka Magaš je diplomirala povijest umjetnosti i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje studira i muzeologiju.

Tihomir Milovac: LIKOVNA UMJETNOST U 50IMA
Tihomir Milovac diplomirao je povijest umjetnosti i etnologiju na Filozofskom Fakultetu u Zagrebu. Od 1984. godine je kustos u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Trenutno je voditelj Eksperimentalno-istraživačkog odjela MSU-a.

12.12. 2006. u 18.30 h u predvorju Kina SC

Tko su Osobni znalci ostalih dana festivala te više o programu 3. Velesajma kulture pratite na: stranicama Velesajma!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –