Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 08.05.2010.

Robert Roklicer gostuje na 'Kavi i kolačima' kod Prtenjače

Pozivnica - citat: "Dragi prijatelji i neprijatelji, u nedjelju je na 'Kavi i kolačima' moj gost pisac i glumac Robert Roklicer, a povod je, između ostalih,  njegova nova knjiga - 'Tamo gdje si ti nema paukova'.

Dakle, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u 19 sati (nedjelja, 9. svibnja, na adresi Preradovićeva 5, Zagreb - op.ur.) povest ćemo razgovor koji će malo koga ostaviti ravne duše. Trudit ćemo se da vam te duše posve iskrivimo, zapetljamo, ranimo i zaokupimo. O mnogočemu ćemo razgovarati, mogući su i kratkotrajni napadaji šutnje, ali za njih ne odgovaramo. Proljeće je i u vašem gradu.

Vidimo se."

(u potpisu: Ivica Prtenjača)


Sve je, dakle, jasno. Dođite.


***

Robert Roklicer (Vukovar, 1970.) studirao je na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti (odsjek dramaturgije). Od 1995. godine do 2000. godine radio je u novinarstvu. Honorarno radi kao scenarist za Dramski program HRT-a i Jadran film te glumi u domaćim filmovima i serijama („Sigurna kuća", „Živi i mrtvi", „Metastaze", "Mamutica"...).

Do sada je objavio: "Underground", pjesme (UDUTU, 2000. i 2005.); "Kako se ubiti", priče (AG Matoš, Samobor, 2007. drugo izdanje - Izdavačka kuća Draganić, Beograd, 2007. - treće izdanje - elektroničkeknjige, 2009.); "O čemu pričaš", pjesme, (RBP, 2007.); "Oprosti, a i ne moraš", priče (AG Matoš, Samobor, 2008.); "Pivo ne ostavlja mrlje od kave", pjesme (JP, 2009.); "Tamo gdje si ti, nema paukova", pjesme (Altagama, 2010).

Zastupljen je u desetak zbornika i panorama u Hrvatskoj i inozemstvu. Član je Društva hrvatskih književnika. Voditelj je tribine Jutra poezije. Živi u Zagrebu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –