Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 02.10.2009.

Sajam ploča i stripova u Močvari
Održava se
04.10.2009.

U nedjelju, 4. listopada 2009. od 11 do 16 sati u klubu Močvara u Zagrebu održat će se prvi sajam ploča, stripova, ali i drugih zanimljivosti vezanih uz kulturu glazbe i stripa (knjige, cd-i, plakati, kazete, majice, dvd-i,…).

Ovaj je događaj organiziran u svrhu oživljenja duha vremena starog Cvjetnog trga i neformalnog sajma ploča i stripova koji se tamo i u okolnim ulicama svakodnevno spontano događao sve do negdje sredine 90-ih kada su ga najezda cd-a i neke druge zle sile neprimjetno usisali.

S obzirom da su glazba i strip još uvijek neobično važne pojave Močvara će pokušati bar za kratko oživjeti duh vremena starog Cvjetnog trga, ali i stvoriti prostor za razmjenu novih iskustava i druženje glazbenih i strip entuzijasta.

Na Močvarinom sajmu ploča, stripova, ali i drugih zanimljivosti vezanih uz kulturu glazbe i stripa (knjige, cd-i, plakati, kazete, majice, dvd-i,…) moći ćete po povoljnim cijenama nabaviti artikle glazbenih dućana Free Bird, Spirit Of Music, Kovač, Dirty Old Shop, Karma, Roxy, Dobar zvuk, Kingston, strip dućana Strip knjižara - Tino, Libellus, Stripovi na kvadrat, strip kolektiva Komikaze, izdavačke kuće Što čitaš?, nezavisnih distribucija Humanita Nova i Slušaj najglasnije te mnogih drugih poznatih i nepoznatih koji su pozvani donijeti svoje stvari i prezentirati ih u Močvari.

Kao posebnu poslasticu najavljena je i promotivna prodaja teško nabavljivog stripa Igora Hofbauera - Hofa “Prison Stories”, a rokenrol literaturu predstavit će i agilni izdavač Šareni dućan.

Za ljubitelje plakatne umjetnosti Močvara će zaviriti u svoju arhivu i izložiti neke od svojih boljih plakata napravljenih u posljednjih 10 godina.

Potencijalni kupci moći će ploče i cd-e poslušati na u tu svrhu dostupnoj opremi.

+ voodoo vrač Blues-O-Sonic (Memphis) liječi dušu prisutnima opakim blues, country, rockabilly, surf koktelima.

upad: 0 KN, korištenje prodajnog mjesta: 0 KN

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –