Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 08.11.2015.

Svi po knjige - svi na Interliber!


Još samo malo... u utorak 10. studenog počinje INTERLIBER 2015. i traje do nedjelje, 15. studenog. Kao i svake godine ulaz na sajam je besplatan, a organizatori (Zagrebački velesajam i Zajednica nakladnika i knjižara) očekuju preko 100.000 posjetitelja!

Moderna vremena će ovogodišnji sajam pratiti na posebnoj stranici portala Interliber 2015. gdje ćemo vas informirati o već objavljenim novim izdanjima knjiga, ali i onima koja će u dane sajma "po starom dobrom običaju" (čitaj: s kašnjenjem!) pristizati direktno iz tiskara odnosno kako se budu pojavljivala na štandovima njihovih nakladnika.

Na za ovu priliku posebno kreiranoj facebook stranici Svi na Interliber! (molimo vas "lajkajte" stranicu kako ne biste propustili korisne objave, hvala!) "miksamo" vlastite proizvedene sadržaje (preglede knjiga, najave i sl.) s onima koje produciraju nakladnici na svojim facebook stranicama ili profilima, a pratiti ćemo i kako ostali mediji prate ovaj najpopularniji i najposjećeniji sajam knjige u Hrvatskoj.

Ali to nije sve, o tome što smo još pripremili obavijestit ćemo vas na vrijeme! Zato pratite stranicu Svi na Interliber!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –