Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.06.2009.

Uskoro : Radionica dramskog i filmskog pisanja!
Održava se
29.06.2009.

Ljeto samo što nije počelo. Plakati i reklame na koje nailazite sugeriraju vam da ste zaslužili odmor, ali plakatima uprkos, prije zasluženog odmora vi ipak želite napraviti nešto za sebe. U knjižnicu ste već učlanjeni, dnevnik ste prestali pisati, prekrižili ste volonitanje na kazališnim i inim festivalima, djecu ste odveli bakama i dedama, odlazak na more spremate za kraj sezone… Pitate se što biste mogli raditi ovog ljeta?

Od svih stvari koje biste mogli raditi ovog ljeta, ni na kraj pameti nije vam do ovog trenutka bila…RADIONICA DRAMSKOG I FILMSKOG PISANJA!

Poslije histeričnog oduševljenja koje vas je umalo navelo da nagovorite sve svoje prijatelje da pođu s vama, pitate se – što se tu ima naučiti i po čemu je to drugačije od one poezije ili katkih priča kojima se vraćate kada osjetite da je rečenica koja vam je pala na pamet toliko dobra da je svakako treba zabilježiti?

Upravo je u tome razlika - ako od dobrih ideja i rečenica koje vam padaju na pamet dok besciljno ili s ciljem lutate gradom, želite napraviti dobar scenarij ili dobro skrojeni dramski komad, pozivamo vas da se pridružite jednomjesečnoj, intenzivnoj radionici CENTRA ZA KREATIVNO PISANJE!

Voditelj: Goran Ferčec

Radionica dramskog pisma počinje 29.06.2009. a termini su
ponedjeljak i petak od 19.30 do 21.45

Radionica filmskog pisma počinje 30.06.2009. a termini su
utorak i četvrtak od 19.30 do 21.45

ČEKAMO VAS!

Za sve obavijesti o radionici zovite na tel. 01 2431 07, 091 5675140, pišite na
e- mail: sarasan@net.hr ili zavirite na našu web stranicu www.sarasan.net

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –