Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: S.V. - MV • 12.08.2014.

Uspješno završila već osma turneja MasterCard Broda knjižare - broda kulture
Održava se
08.08.2014.

MasterCard Brod knjižara – brod kulture završio je u petak 8. kolovoza  svoje dvotjedno putovanje i to rekordnim rezultatima. Posada broda koju su činili organizatori te književnici, glumci, pjevači i umjetnici zadovoljna je do sada najvećim odazivom publike, a posebno rekordnom prodajom od čak 8000 knjiga.

Osma po redu turneja MasterCard Broda knjižare - broda kulture polučila je do sada najveći interes publike za sve programe, pogotovo za programe koji su bili atrakcija kao što su radionice puhanja stakla i kazališne predstave. Interes za knjigu pokazuje da je ona i dalje velika potreba ljudima na obali, pogotovo na otocima gdje ne postoji knjižara, a osim knjiga svakako je svakome drago upoznati i pisce koji brode po Jadranu. 

Na Brodu je plovio i Andy Jelčić, pobjednik 5. natječaja za kratku priču Broda Kulture, kao i  hrvatski autori Stjepo Martinović, Ana Brnardić, Ankica Tomić te rumunjski pjesnik Adrian Oproiu.

Ova velika ljetna manifestacija donosi u razna mjesta na jadranskoj obali bogati svijet književnih naslova i privlači mnogobrojne domaće i strane turiste svojim zanimljivim sadržajem za djecu i odrasle. Zemlja partner ove je godine bila Republika Poljska.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –