Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Leon Lepoglavec Čiček

Rođen u tami

  • Nakladnik: Redak
  • 09/2016.
  • 152 str., meki uvez
  • ISBN 9789533363646
  • Cijena: 85.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Zašto je stvoren čovjek i kako se odvojilo drevno kopno... Vetikusi, prvi stanovnici Zemlje, kažnjeni su pretvorbom u vampire, dok su ljudi nastavili uništavati planet. Povratak u doba piramida i Spartanaca, put ljudskih djela sve do sadašnjosti i mladića Tibora koji kreće na put osvete nakon ubojstva svoje zaručnice. Put koji će promijeniti sve.


** Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev.

Leon Lepoglavec Čiček rođen je 20. travnja 1989. godine u Varaždinu. Djetinjstvo i mladost proveo je u Sračincu gdje je pohađao osnovnu školu. U Varaždinu je završio srednju medicinsku školu te je nakon stanke od nekoliko godina upisao studij fizioterapije u Zagrebu. Promijenio je nekoliko radnih mjesta, uglavnom povezanih uz farmaciju, no njegova najveća ljubav oduvijek je bila književnost. Od djetinjstva svoje slobodno vrijeme posvećuje čitanju i pisanju, a roman "Rođen u tami" njegovo je prvo objavljeno djelo. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –