Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert Posavec

Pank poduzetnici

  • Nakladnik: ACT Grupa
  • 07/2018.
  • 347 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789537899073
  • Cijena: 170.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Robert Posavec bivši je i sadašnji suradnik i voditelj različitih društvenih poduzeća, knjižničar, prevoditelj i autor. Autor je i prve hrvatske knjige o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koju bivši aktivisti uspješno vode na sjeveru Hrvatske već 15 godina.

Priča je to o dvojici mladića koji su zajedno s prijateljima i suradnicima pokrenuli desetine inicijative, proveli programe i projekte kojima su obuhvatili preko 100 000 korisnika te osnovali različita društvena poduzeća, koja danas uspješno djeluju. Priča donosi niz događaja koji se nisu trebali dogoditi, ali koji vjerno i otvoreno govore o pogreškama do kojih može doći u poslovanju, posebno upravljanju.

Priča donosi i uspješne trenutke ponosa, a sve skupa pruža mnogo lekcija čitatelju. "Pank poduzetnici" je knjiga o poduzetništvu pisana literarnim stilom, zabavna, iskrena i poučna, a obuhvaća osnivanja i upravljanje različitim oblicima poduzeća, koja imaju snažan društveni utjecaj.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –