Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Peter Freund

Laura i zagonetka Srebrne Sfinge

  • Nakladnik: I.P.D.
  • Prijevod: Denisse Mandekić Krajišnik
  • 05/2006.
  • 469, meki uvez
  • ISBN 9536685345
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Laura ima tek trinaest godina, ali ima neobične moći i dobre prijatelje. Uz njihovu pomoć upustit će se u gotovo bezizglednu borbu protiv Crnoga kneza Borborona koji je zarobio njena oca. Kako bi ga spasila, hrabra djevojčica mora pronaći čarobni mač Bljesak i otputovati u opasne Sudbonosne planine. Ali ondje vreba Srebrna sfinga, koja propušta samo one koji točno odgovore na njenu zagonetku. Pogrešan odgovor znači sigurnu smrt. U pratnji svoga konja Oluje, Laura luta začaranom džunglom, sve dok se napokon ne nađe pred pogledom rubinskih očiju zastrašujućeg mitskog bića...

"Laura" je nastala prema pričama koje je autor romana pričao svojoj djeci prije spavanja. Najmlađi sin Florian predložio je ocu da te priče i objavi, smatrajući da bi Laura mogla konkurirati Harryju Potteru. Dječakovo se predviđanje ispunilo - međunarodni su kritičari roman već proglasili uspješnom alternativom Harryju Potteru, a Laura je stekla obožavatelje širom svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –