Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Michael Kunczik

Odnosi s javnošću : Koncepti i teorije

  • Nakladnik: Fakultet političkih znanosti
  • Prijevod: Mirela Lancman-Vinković
  • 05/2006.
  • 279, meki uvez
  • ISBN 9536457369
  • Cijena: 23.89 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ovaj udžbenik nastoji pružiti što potpuniji i aktualniji pregled teorije i prakse odnosa s javnošću. Polazeći od pretpostavke da neki čitatelji imaju slabo ili nikakvo predznanje vezano uz probleme oblikovanja teorije odnosa s javnošću, udžbenik obrađuje i opće teorijske aspekte jer su nužni za razumijevanje teorije odnosa s javnošću (primjerice, funkcionalističko mišljenje, opća teorija sustava itd.). Istodobno govori i o odnosu između komunikologije i odnosa s javnošću.

Knjiga nije namijenjena samo "teoretičarima", nego i "praktičarima". To potvrđuje, primjerice, i katalog kriterija odnosa s javnošću u praksi ili scenarij za krizne odnose s javnošću. Osobito je bilo primamljivo pokazati da odnosi s javnošću ni u kojem slučaju nisu američko otkriće, nego da imaju dugu tradiciju u Njemačkoj. Ondje su postojali odnosi s javnošću prije negoli je SAD bio i utemeljen. Upravo smo zbog toga, služeći se primjerima, obradili i povijesne aspekte odnosa s javnošću. Raspravili smo i odnos teorije i prakse. Uredništvo

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –