Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stanislav Marijanović

Čudovišta u muzeju : Iliti 1. tvrđanski rat za Muzej protiv dosada nepoznatih čudovišta

  • Nakladnik: Muzej Slavonije Osijek
  • 01/2010.
  • 21 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789536191444
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Naši dragi, mladi čitatelji, naš neumorni istraživač čudovišta, pisac i ilustrator, Stanislav Marijanović, otkrio je i u Muzeju Slavonije brojna, dosada, većinom, nepoznata čudovišta. Istini za volju, ovaj put mu to nije bilo posebno teško - ona su se otkrila, tako reći, sama.

Nakon onog što se u tom velikom osječkom muzeju odigralo, morat ćemo temeljito mijenjati naše sudove o čudovištima, a možda još više o nama samima. Vama mlađima to će sigurno biti lakše - vi ste hrabri, neumorni i neumoreni, radoznali i iskreni, otvorenog srca i nezakrčenih moždanih vijuga, vi možete sve pa i promijeniti svijet koji ste naslijedili, rekli bismo nježno, u nepriličnom stanju. Nadamo se da će vas i ova knjiga potaknuti da to činite i učinite.

A zaželite li još više toga saznati o čudovištima, pa tako i o nama ljudima, pročitajte i druge knjige Stanislava Marijanovića: "Kućna čudovišta 1", "Kućna čudovišta 2", "Knjigu čarobnih formula", "Izgubljene papuče" te "Enciklopediju čudovišta", nagrađenu nagradama "Grigor Vitez" i "Mali princ" za najbolju dječju knjigu izdanu 2008.

Više o knjizi : MSO!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –