Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anđelo Jurkas

Volim te

  • Nakladnik: DOP produkcija
  • 01/2012.
  • 111 str., meki uvez
  • ISBN 9789535698005
  • Cijena: 66.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
"Volim te" je zbirka stotinjak pjesama i poezije poznatog publicista te glazbenog autora koja svojim slobodnim stilom, sirovim stihom i direktnim verbalnim striptizom poziva na ljubav i mami na opredjeljenje za, a ne protiv ljubavi, ma kako ona ponekad bolna bila.

Jurkasovo štivo "Volim te" je svojevrsno pomirenje sipanja zapisa uličnog pjesnika i najromantičnijeg renesansog pisca, pod pretpostavkom da se renesansa događa u 21. stoljeću.

Pjesme su pune ritma, riječi vrludaju od rima do nevezanog stiha, rečenice su povremeno divlje, povremeno divne, povremeno namjerno patetične, svakodnevne i susjedne. Neke od njih su već uglazbljene, a neke će biti na novim albumima. Neke će zauvijek ostati papiru ili internetu.

Iz recenzije : Ljerka Bralić, prof. hrvatskog i književnosti

***

Anđelo Jurkas
je publicist, medijski djelatnik, urednik, izvođač, pop kulturni novinar. Lik koji zapisuje i izvodi riječi u formi stihova. “Volim te” je prva zbirka pjesama, sazdana od kompilacije radova nastalih uglavnom u 21. stoljeću, po jeseni, zimi, ljetu i proljeću.

Objavio je dva solo izdanja: knjigu, glazbenu mapu i kompilacijski album “Bez Rocka Trajanja” (Znanje, 2010.) i “Soundtrack života” (Znanje, 2011.) knjigu i autorski album glazbe. Također sudjelovao u nekoliko grupnih zbirki poezije i proze mladih autora.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –