Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ante Perković ×

Vijest • 05.03.2017.

Umro je novinar, publicist i glazbenik Ante Perković

Nakon kratke i teške bolesti u Zagrebu je u 44. godini umro Ante Perković, glazbenik, publicist, novinar i rock kritičar.
Najava • 17.02.2015.

Promocija knjige Dušana Vesića 'Šta bi dao da si na mom mjestu'

Promocija knjige Dušana Vesića 'Šta bi dao da si na mom mjestu : Bijelo Dugme', u izdanju Naklade Ljevak, održat će se u utorak 17. veljače u 20 sati u zagrebačkom KLUB-u. Uz autora, priču o Bijelom dugmetu predstavit će Ante Perković, Goran Kulenović, Slaven Knezović i Nenad Rizvanović.
Najava • 05.05.2009.

Promocija knjige priča 'Nauči psa trikovima' Danijele Stanojević Majerić

Promocija knjige priča "Nauči psa trikovima" Danijele Stanojević Majerić održat će se u utorak, 5. svibnja 2009., u 22:30 sati, u zagrebačkom klubu Gjuro II. Kako to priliči uz Danijelu Stanojević Majerić koja je svojim radom vezana uz televiziju, promocija će imati formu televizijskog talk showa po uzoru na BBC i poznate HTV emisije 1,2,3 kreni..
Najava • 07.12.2006.

BOOKSA : Književna večer Ante Perkovića

U Booksi će se u četvrtak, 7. prosinca 2006. održati književna večer: Ante Perković, Volite li Zadar. Nakon mnoštva zadarskih pisaca koji nisu napisali niti crtice o svom gradu, našao se novinar i glazbenik Ante Perković da tu nepravdu prema jednoć glavnom dalmatinskom gradu i ispravi. Nakon što je napisao biografiju Pipsa i još nekoliko literarnih uradaka, sad je odlučio u svom stilu opisati i rodni mu...
Najava • 04.12.2006.

Predstavljanje monografije Ante Perkovića

Predstavljanje monografije Ante Perkovića «Volite li Zadar?», održati će se u ponedjeljak, 04. prosinca 2006. godine u 18.00 sati u Zadarskom klubu u Zagrebu. Nekad je, kažu priče, đir Kalelargom bio ključni društveni događaj i vrhunac svakog dana, a što o tome misle Zadrani Ante Perković i Roman Simić Bodrožić te urednik knjige, Ervin Jahić, saznajte u ponedjeljak u zagrebačkoj Kukuljevićevoj na...