Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 04.05.2009.

Promocija knjige priča 'Nauči psa trikovima' Danijele Stanojević Majerić
Održava se
05.05.2009.

Promocija knjige priča "Nauči psa trikovima" Danijele Stanojević Majerić održat će se u utorak, 5. svibnja 2009., u 22:30 sati, u zagrebačkom klubu Gjuro II.

Kako to priliči uz Danijelu Stanojević Majerić koja je svojim radom vezana uz televiziju, radeći kao novinarka i scenaristica na HTV-u, asistentica režije emisije 'Žena iz snova' Nove tv, glavna urednica Big Brothera, te tim okolišem inspirirana za polaznu platformu opisivanja radnih atmosfera, promocija će imati formu televizijskog talk showa po uzoru na BBC i poznate HTV emisije 1,2,3 kreni..

Intrigantan intervjuist autorice te Ante Perkovića, urednika knjige, bit će sveprisutni erudit Mario Kovač, a u voditeljstvu će mu pomagati Željko Tomac.

Gjurom II žari i pali Dada Jihad.

"Nauči psa trikovima" govori o urbanom životu i gubitku identiteta u suvremenom društvu. U mnoštvu informacija život koji se nudi nije lagodan, ali s druge strane, često bez mogućnosti samorealizacije, intelektualnog razvoja te ostvarivanja pojedinca u potpunosti. No postoji izlaz – ljubav...
 

 
 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –