Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mario Kovač ×

Najava • 19.12.2016.

Pjesnički dvoboj : Mario Kovač i Dean Inđić

Drugi ovosezonski Pjesnički dvoboj održat će se u ponedjeljak 19. prosinca u caffe baru Botaničar, s prvacima slam poezije, Marijom Kovačem i Pokojnim. Očekujte brutalnu večer, onakvu kakvu samo slameri prirediti mogu. Pjesnički dvoboj moderira Josipa Marenić.
Najava • 12.04.2016.

Spikigin, ciklus pripovijedanja priča : Mario Kovač

Priče će vam dva bloka: 'Muzika je put do sreće' & 'Širom sveta put me vodio' kazivati redatelj, DJ, muzičar, pjesnik, glumac, kvizoman, gospodar dobrih vibracija i car Weltschmrtza: Mario Kovač. Uvoditelj u Spikigin je Kruno Lokotar.
Najava • 05.05.2009.

Promocija knjige priča 'Nauči psa trikovima' Danijele Stanojević Majerić

Promocija knjige priča "Nauči psa trikovima" Danijele Stanojević Majerić održat će se u utorak, 5. svibnja 2009., u 22:30 sati, u zagrebačkom klubu Gjuro II. Kako to priliči uz Danijelu Stanojević Majerić koja je svojim radom vezana uz televiziju, promocija će imati formu televizijskog talk showa po uzoru na BBC i poznate HTV emisije 1,2,3 kreni..
Najava • 18.05.2006.

Zero spektakl u Booksi!

Sutra Zero dolazi u Booksu. A s njim i Milko Valent, kontroverzni umjetnik hrvatske književnosti, te njegov Plaidoyer po pički (internacionalni naziv: Plaidoyer per Pussy). Ukratko, "Zero" je ultimativna dramska trilogija sastavljena od drame "Gola Europa" (premijerno izvedna u zagrebačkom HNK na Sceni Habunek 2003.), vesele tragedije "Ground Zero Aleksandra" i dramskog spektakla "Plaidoyer po pički", a iz...