Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Čazmanski pARTy ×

Najava • 14.10.2016.

Na tribini Čazmanski pARTy gostuje Hrvoje Šalković

Na književnoj tribini Čazmanski pARTy koja će se održati u petak, 14. listopada u caffe baru Klub, gostovat će književnik Hrvoje Šalković. S njim će razgovarati moderator tribine Slađan Lipovec.
Najava • 23.10.2015.

Čazmanski pARTy : Nikola Tesla

Književna tribina Čazmanski pARTy posvećena je čovjeku koji je osvijetlio svijet, jednom od najvećih izumitelja u povijesti, genijalnom Nikoli Tesli. Predavanje naziva 'Teslin dan' održat će Slađan Lipovec, suautor istoimenog CD-ROM-a.
Najava • 25.09.2015.

Edo Popović gostuje na književnoj tribini Čazmanski pARTy

Edo Popović predstavit će svoj najnoviji roman 'Mjesečev meridijan', a osim o književnosti bit će riječi o Velebitu, hodanju, odnosu čovjeka i prirode, čovjeka prema čovjeku... sve popraćeno projekcijom Edinih fotografija.
Najava • 29.05.2015.

Čazmanski pARTy: Asja Bakić

Na književnoj tribini Čazmanski pARTy koja će se u petak 29. svibnja održati u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara u Čazmi, gostovat će Asja Bakić koja će predstaviti svoju upravo objavljenu knjigu priča 'Mars'.
Najava • 14.11.2014.

Čazmanski pARTy : gošća Ana Brnardić

Na književnoj tribini Čazmanski pARTy koja će se održati u petak 14. studenoga u 19 sati u Gradskoj knjižnici Slavko Kolar u Čazmi, gostovat će nagrađivana pjesnikinja, prevoditeljica i glazbenica Ana Brnardić. Moderator tribine je Slađan Lipovec.