Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Boris Rašeta ×

Najava • 20.02.2019.

Spikigin: lažne vijesti i duševne boli u Knjižnici V. Majera, Zapruđe

Spikigin, jedina storytelling (kazivačka) scena u Zagrebu predstavit će se u srijedu 20. veljače u Knjižnici V. Majera, Zapruđe. Uvod u disciplinu kazivanja izvest će Kruno Lokotar, a gosti koji će pripovijedati na medijske teme s posebnim osvrtom na lažne vijesti i duševne boli - poznati su novinari i satiričari Borna Sor i Boris Rašeta.
Najava • 21.09.2017.

Književni festival u Zadru: KaLibar bestiVal 2017.

Peto izdanje zadarskog književnog festivala KaLibar bestiVal održat će se od 21. do 23. rujna na dvije gradske lokacije. Na Festivalu će se predstaviti Boris Rašeta, Sanja Baković, Željka Horvat Čeč, Nada Topić, Martina Vidaić, Ivica Jakšić Čokrić Puko, Ivica Prtenjača i dr. Svoj nastup najavila je i Udruga DADAnti iz Splita a na pomolu je i zadarsko izdanje Spikigina.
Najava • 17.12.2015.

Na Spikiginu gostuje Boris Rašeta 2.0

Na novom izdanju Spikigina, ciklusa pripovijedanja priča (storytellinga) gostuje novinar, publicist i pripovjedač, Boris Rašeta koji će pripovijedati puno novih priča u dva ciklusa 'Novinarstvo u Tennesseeju' & 'Autanje: gdje sam sve zajebao'.
Najava • 11.06.2014.

Predstavljanje 'Oklopa od papira' Igora Mandića

Predstavljanje knjige Igora Mandića 'Oklop od papira' održat će se u srijedu 11. lipnja u Knjižarsko-galerijskom centru 'Fadil Hadžić' u Zagrebu. 'Intelektualnu autobiografiju s maksimumom kontroverzija', uz autora predstavit će Velimir Visković, Bruno Kragić, Boris Rašeta, Gordan Duhaček i Stjepan Ravić.