Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

damir miloš ×

Videoteka • 23.09.2012.

Mali noćni video - Pisci na mreži - 5. i 6. epiz.: Damir Miloš i Ivica Prtenjača

Projekt "Pisci na mreži" s namjerom da na originalan način učini složenu mrežu hrvatske književnosti (kulture) dostupnom i preglednom za čitanje, kretanje, stjecanje različitih iskustava i uživanje. (Re)emitiramo još dvije "epizode", 5. u kojoj je gostovao Damir Miloš i 6. u kojoj je gost bio Ivica Prtenjača.
Najava • 12.11.2008.

Srijeda na Interliberu

U srijedu, 12. studenog 2008. Interliber otvara svoja vrata. Uz knjige, očekuju vas i brojna događanja - okrugli stolovi, promocije, razgovori s piscima, književnim kritičarima, književne radionice, izložbe i dr. Od događanja u srijedu, izdvajamo promocije knjiga Milana Vukovića, Sanje Pilić, Ludwiga Bauera, Mire Simčića, Zorana Krušvara i Damira Miloša.
Kritika • 22.10.2008.

Damir Miloš : Meke ulice

Damir Miloš, i dalje sklon povremenim jezičnim eksperimentima na razini sintakse, zadnjim je naslovima promijenio svoj izraz do razine na kojoj ispisuje vrlo pročišćenu prozu u kojoj se originalnost i eksperiment iskazuju u drugoj domeni, onoj fabule. Neimenovani pripovjedač “Mekih ulica” niže kratke zapise u kojima se može iščitati ne samo fenomenologija otočke samoće i tajanstvenosti mora,...