Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

daniela trbović ×

Najava • 26.11.2014.

Predstavljanje knjige Tanje Tolić 'Zovem se nebo'

Predstavljanje knjige Tanje Tolić 'Zovem se nebo' održat će se u srijedu 26. studenog u 19 sati u Caféu Velvet u Zagrebu. O knjizi koja govori o 'zamkama u koje se može upasti u životu, ali i o labirintu duhovnoga svijeta' govorit će Daniela Trbović, Bruno Šimleša, Nives Tomašević i Tanja Tolić.
Najava • 13.11.2008.

Četvrtak na Interliberu

U četvrtak, 13. studenog 2008. na Interliberu se nastavlja s aktivnostima predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati Vjekoslava Huljić, Ana Tajder, Goran Petercol, Branislav Glumac, Enes Kišević, Hrvoje Šalković, Darko Macan, Daniel Bele, Daniela Angelina Jelinčić, Sanja Muzaferija i Daniela Trbović.
Najava • 05.12.2007.

Promocija knjige Ivana Starčevića 'Pred televizorom'

Promocija knjige TV kolumnista Ivana Starčevića “Pred televizorom” održati će se u četvrtak, 6. prosinca 2007. u 19 sati u knjižari Profil Megastore u Zagrebu. Knjigu prvog televizijskog kritičara suvremene Hrvatske predstaviti će: Daniela Trbović, Branimir Donat, Ivica Prtenjača i sam autor.
Vijest • 20.11.2007.

Frédéric Beigbeder u Zagrebu

Poznati francuski književnik Frédéric Beigbeder boraviti će tijekom ovog tjedna u Zagrebu u okviru promocije svojeg novog romana “Upomoć, molim oprost!“ (OceanMore, 2007.). G. Beigbeder će u četvrtak u Zagrebu održati promociju svoje knjige, u subotu će istu potpisivati, a u nedjelju, 25. studenog, gostovati će u emisiji Aleksandra Stankovića ‘Nedjeljom u 2’!