Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 04.12.2007.

Promocija knjige Ivana Starčevića 'Pred televizorom'
Održava se
05.12.2007.

Promocija knjige TV kolumnista Ivana Starčevića "Pred televizorom" održati će se u četvrtak, 6. prosinca 2007. u 19 sati u knjižari Profil Megastore u Zagrebu (Bogovićeva 7).

Na promociji će uz autora sudjelovati:

Daniela Trbović, Branimir Donat i Ivica Prtenjača.


Ivan Starčević, TV kolumnist riječkog Novog lista, izborio se da ga smatraju prvim televizijskim kritičarem suvremene Hrvatske upravo zato što je nesmiljeno oštar prema svakome tko mu se na ekranu ne sviđa. Spreman je svojim poganim jezikom udarati po svakome za koga misli da mu nije mjesto na televizijskim ekranima, ali i po nekima koji se, doduše nikada na ekranima ne pojavljuju, ali iza kulisa odlučuju što će se na njima pojavljivati. Mnogi to vrlo teško primaju.

No tom novinaru starog kova, koji svaku svoju tvrdnju minuciozno provjerava, nije glavni cilj da šiba po televizijskim trudbenicima kako bi utjecao da se program popravi. Njemu je mnogo važnije da zabavi onog koji čita njegovu kolumnu. Često nakon izlaska novog broja pita kolege koliko su se puta nasmijali dok su je čitali, a ako je to bilo barem dva puta, on je jako zadovoljan.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –