Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dekonstrukcije ×

Najava • 01.06.2016.

Tribina Dekonstrukcije : Suzana Matić

Na tribini Dekonstrukcije u Hrvatskom društvu pisaca, u srijedu 1. lipnja gostuje Suzana Matić. Povod je tribini nedavno objavljena knjiga pjesama 'Drugojačija', o kojoj će uz autoricu, govoriti Kristina Posilović. U muzičkom dijelu sudjeluje mladi glazbenik Luka Komljenović.
Najava • 12.05.2016.

Na tribini Dekonstrukcije gostuje Neva Lukić

Na tribini Dekonstrukcije koja će se u četvrtak, 12. svibnja održati u Hrvatskom društvu pisaca, gostuje Neva Lukić. Povod je gostovanju knjiga poezije 'Sjene sjemenki', o kojoj će, uz autoricu, govoriti pjesnikinja i književna kritičarka Kristina Posilović.
Najava • 11.09.2008.

Tribina dekonstrukcije i Rade Jarak

U četvrtak, 11. rujna 2008 u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca, u Basaričekovoj 24, Zagreb, gostuje Rade Jarak, glavni urednik internetskog časopisa 'Knjigomat' koji se odnedavno pojavljuje i u tiskanom obliku. Na tribini će biti predstavljena dva najnovija broja časopisa a bit će riječi i o njegovoj novoj knjizi - romanu "Pustinje".
Najava • 11.06.2008.

Tribina Dekonstrukcije : Perle na jeziku

U srijedu, 11. lipnja 2008. u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, održat će se razgovor o knjizi "Perle na jeziku", zborniku poezije 3. Međunarodnog festivala suvremene poezije. O multijezičnom zborniku govorit će urednik Silvestar Vrljić, suradnica na festivalu pjesnikinja Ana Brnardić i sudionica ovogodišnjeg festivala Dorta Jagić.
Najava • 04.06.2008.

Dekonstrukcije : Nadežda Čačinović - 'Žene i filozofija'

U srijedu, 4. lipnja 2008. u 19 sati, Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu (Basaričekova 24), u ciklusu tribina "Dekonstrukcije", održat će se razgovor s Nadeždom Čačinović. Govorit će se o ženskostudijskom udžbeniku "Žene i filozofija" koji je uredila Nadežda Čačinović, a riječ je o izboru tekstova koji su ključni za feministički pristup filozofiji.