Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Diana Rosandić ×

Najava • 10.11.2008.

Večer talijansko-hrvatskog pjesništva

Večer talijansko-hrvatskog pjesništva pod nazivom "Dva pjesnika i dvije nove dvojezične zbirke", održat će se u ponedjeljak, 10. studenog 2008. u 18 sati u svečanoj dvorani Talijanske zajednice u Rijeci. Bit će predstavljene zbirke “Golubica mira / Colomba di pace” Diane Rosandić i “Nasukani brod / La nave sulle secche” Giacoma Scottia.
Vijest • 04.09.2008.

Knjiški zajutrak : o otrovnim gljivama i putujućim knjigama i pjesnicima

Da dobro poznavanje konja ne znači i razlikovanje jestivih od nejestivih gljiva uvjerio se Nicholas Evans, autor bestselera "Čovjek koji je šaptao konjima" koji je s ženom bio u posjeti ženinom bratu na njegovom imanju u Škotskoj. Šetali su obližnjom šumom i usput brali gljive, i sve bi bilo u redu da nisu naletili na Cortinarius Speciosissimus...
Vijest • 24.03.2008.

Riječki pjesnici na festivalu 'Europski dijalozi'

U organizaciji kulturne udruge Iniziativa Europea iz Trsta u utorak, 26. ožujka 2008. održat će se u gradu Monfalcone s početkom u 17 sati u dvorani općinske skupštine međunarodni pjesnički susret pod nazivom «Europski dijalozi», na kojem će nastupiti riječki pjesnici Diana Rosandić, Andrija Vučemil, Giacomo Scotti i Nikola Kraljić.
Najava • 01.03.2008.

Pjesnički susret 'Riječi u poeziji' u Opatiji

DHK Ogranak Rijeka i izdavačka kuća Edit organiziraju 1. ožujka 2008. u 20 sati u Opatiji, u dvorani restorana "Istranka", pjesnički susret "Riječi u poeziji" na kojem će sudjelovati 28 talijanskih pjesnikinja i pjesnika iz Venecije, Padove i Chioggie te naši književnici Nirvana Ferletta, Diana Rosandić i Giacomo Scotti.
Najava • 12.12.2007.

Predstavljanje novih naslova iz biblioteke 'Dječja književnost'

Predstavljanje novih naslova iz biblioteke 'Dječja književnost' riječkog ogranka Društva hrvatskih književnika - «Zlatak i Zlatica» Silvije Benković Peratove i «Pusica za tebe» Diane Rosandić, održati će se u srijedu, 12. prosinca 2007., u 19 sati, u maloj dvorani Filodrammatice u Rijeci.