Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Đurđa Knežević ×

Razgovor • 20.06.2015.

Đurđa Knežević : Mnogima se teško otresti bolesti provincijalizma u sebi

Najtežim mi se čini imenovati provincijalizam u svim i svakoj prilici, to jest, glasno i razgovijetno, bez uvijanja i kalkuliranja, govoriti precizno o njegovim sastavnim dijelovima jednako kao i o akterima poimence.
Najava • 11.05.2015.

Predstavljanje novog romana Đurđe Knežević 'Disanje nemani'

Nakladnička kuća Fraktura organizira u ponedjeljak 11. svibnja predstavljanje novog romana književnice, publicistice i aktivistice Đurđe Knežević.
Najava • 14.05.2013.

Od korica do korica : Ðurđa Knežević

U sklopu književnog programa Od korica do korica, u utorak 14. svibnja u Booksi će gostovati spisateljica i aktivistica Ðurđa Knežević. Povod njezinom gostovanju je roman "Sladoled od vanilije", a razgovarat će se o pisanju i čitanju, o tzv. angažiranoj i o tzv. običnoj književnosti i njihovim ulogama danas.
Najava • 20.11.2012.

Razotkrivanje s Ðurđom Knežević

Na tribini Razotkrivanje gostuje Ðurđa Knežević. O njezinom novom romanu "Sladoled od vanilije" i esejističkoj knjizi "Feminizam i kako ga steći" s autoricom će razgovarati Seid Serdarević. Tribina će se održati u utorak 20. studenog u 19 sati u Zagrebačkom kazalištu mladih.
Najava • 13.03.2009.

Tribina Dekonstrukcije : Ðurđa Knežević

U petak, 13. ožujka 2009. u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, na Tribini Dekonstrukcije, održat će se razgovor sa Ðurđom Knežević, dugogodišnjom voditeljicom Ženske infoteke i urednicom časopisa 'Kruh i ruže'. Na tribini bit će riječi o njezinom publicističkom i književnom radu. Voditeljica tribine je Darija Žilić.