Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 11.05.2015.

Predstavljanje novog romana Đurđe Knežević 'Disanje nemani'
Održava se
11.05.2015. u 19:30h

Nakladnička kuća Fraktura organizira predstavljanje novog romana književnice, publicistice i aktivistice Đurđe Knežević, "vrsne i provokativne autorice koja nudi kvalitetnu i poticajnu prozu" (Zarez).

Njen peti roman "Disanje nemani" bit će predstavljen u ponedjeljak 11. svibnja 2015. u 19,30 sati u zagrebačkoj Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5.

Uz Đurđu Knežević o romanu će govoriti Vesna Solar i Seid Serdarević.

"Disanje neman"i roman je o suočavanju sa zvukovima koje čujemo, ali se pravimo da ih ne primjećujemo, s čudovištima koja čuvamo u ormarima, a na njih se ne obaziremo iako nam određuju život i postojanje. Đurđa Knežević napisala je knjigu o svim našim provincijama, o svim strahovima koje potiskujemo, o djetinjstvu koje zauvijek nestaje u lažnoj Arkadiji puberteta.

Ðurđa Knežević

Disanje nemani

  • Fraktura 04/2015.
  • 176 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532666250
  • Cijena 129.00 kn

Promocija monografije o radu lokalnoga kazališta poticaj je uspješnoj odvjetnici da se vrati u provincijski gradić u kojem je odrastala, a koji je odavno ostavila iza sebe i nikada ga se nije željela ni sjećati... Knjiga o svim našim provincijama, o svim strahovima koje potiskujemo, o djetinjstvu koje zauvijek nestaje u lažnoj Arkadiji puberteta.

– Disanje nemani - Đurđa Knežević –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –