Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Hrvoje Ivančić ×

Razgovor • 14.06.2017.

Hrvoje Ivančić : Usud je ljudske vrste da se jedan svijet stalno ruši dok novi nastaje

Za'atar je opori začin. Sa svojim slanim i gorkim nijansama najbolje opisuje okus Bliskog istoka. Teško je ostati ravnodušan prema regiji koja je iznjedrila tri velike religije koje su oblikovale svijet, regija koja je dala Jerihon, Kairo i Babilon. To groblje carstava, kako mu tepaju od srednjeg vijeka, nije izgubilo svoj naboj, a okovi tradicije i religije kao da postaju sve teži i vuku sve dublje.
Najava • 27.01.2015.

Promocija knjige 'Dodir Orijenta' Jurja Bubala

U utorak 27. siječnja u knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održat će se promocija knjige 'Dodir Orijenta' Jurja Bubala (Libricon, 2014). Na magično putovanje do Grčke do Vijetnama vode vas autor i njegovi kolege putopisci Boris Veličan i Hrvoje Ivančić. Vrata Orijenta otvaraju se u 19 sati.
Najava • 18.12.2014.

Bookvica u društvu Hrvoja Ivančića i Jasena Boke

Posljednja ovogodišnja Bookvica, u kojoj će putnik i pisac Hrvoje Ivančić predstaviti svoju nedavno objavljenu knjigu 'Samsara – Put na Istok', održat će se u četvrtak, 18. prosinca u splitskom klubu Quasimodo. S gostom će o sve popularnijem žanru putopisa razgovarati još jedan poznati putopisac – Jasen Boko.
Najava • 29.10.2014.

Promocija putopisnog romana Hrvoja Ivančića 'Samsara : Put na Istok'

Promocija putopisnog romana Hrvoja Ivančića 'Samsara : Put na Istok' održat će se u srijedu 28. listopada u prostoru Kina Grič u Zagrebu. Uz autora, o knjizi će govoriti putnik i pisac Juraj Bubalo. Razgovor vodi Iva Šulentić, a prije i poslije promocije uživajte u zvukovima sitra Ivana Valušeka.