Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 17.12.2014.

Bookvica u društvu Hrvoja Ivančića i Jasena Boke
Održava se
18.12.2014.

Posljednja ovogodišnja književna večer Bookvica, u kojoj će putnik i pisac Hrvoje Ivančić predstaviti svoju nedavno objavljenu knjigu „Samsara – Put na Istok“, održat će se u četvrtak, 18. prosinca s početkom u 20,30 sati u splitskom klubu Quasimodo (Gundulićeva 26a/II).

"Samsara – Put na Istok" ujedno je putopisni roman, knjiga ceste i priča o samospoznaji. Protagonist romana, mlad profesor, kreće na Istok, u pustolovinu života, i putem doživljava potpun preobražaj.

O preobražajnoj moći i ljekovitom djelovanju putovanja, o Istoku kao vječito mističnoj destinaciji kojem se u svakoj krizi Zapada okreću razočarani pripadnici potrošačkog društva, sve popularnijem žanru putopisa i mnogim drugim zanimljivim temama s gostom će porazgovarati još jedan poznati putopisac – Jasen Boko.

Publika će imati priliku čuti ulomke iz romana, a najsretniji/-a među njima dobit će roman „Samsara“ na dar.

Hrvoje Ivančić rođen je 1983. u Zaboku, gdje je završio gimnaziju, a u Zagrebu studij povijesti. Tijekom studija počinje se baviti novinarstvom. Putuje Bliskim istokom, Afrikom i Azijom te objavljuje reportaže u tiskovinama. Piše putopise, fikciju i kratke priče. Dosad je objavio dvije knjige: „Dunavski blues“ (2011.) i „Samsara“ (2014.)

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –