Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivan Kušan ×

Najava • 19.09.2015.

Kazalište Trešnja najavljuje novi program posvećen hrvatskim autorima i knjizi općenito

Pod nazivom Kazalište i knjiga, svake subote popodne u predvorju kazališta Trešnja, u suradnji s velikim, ali i manjim nakladnicima, održavat će se druženje književnika i djece, radionice, razmjene knjiga, prodaja knjiga za djecu po popularnim cijenama i slično.
Najava • 24.09.2008.

75. rođendan književnika Ivana Kušana

U Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu, u srijedu, 24. rujna 2008. u 10 sati, održat će se književno-znanstveno savjetovanje u povodu 75. rođendana književnika Ivana Kušana. Sudjeluju: Antun Pavešković, Ante Stamać, Miro Međimorec, Igor Mrduljaš, Dubravka Težak, Diana Zalar, Zlatko Crnković i Tonko Maroević. U 12 sati slavljenik će razrezati tortu i biti na raspolaganju novinarima i prijateljima!
Najava • 10.11.2006.

PROMOCIJE: Profilov štand Interliber

Posljednja dva dana Interlibeta, u petak i subotu, na Profilovom štandu, paviljonu 5, štand 1d, biti će predstavljene knjige Lane Biondić, Igora Mandića, Zlatka Crnkovića i Ivana Kušana, Nikole Batušića, i Mihajla Pantića. U petak, 10. studenoga u 18 sati Lana Biondić će potpisivati svoju novu knjigu «Nova knjiga Lane Biondić». U subotu se u 12 sati dešava predstavljanje Profilovih biografskih...