Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivan Vidak ×

Vijest • 20.05.2021.

Odabrano 5 finalista književne nagrade tportala za najbolji hrvatski roman

Žiri književne nagrade tportala, kojim predsjeda kroatistica Andrea Milanko, a čine ga još prevoditeljica i pjesnikinja Vanda Mikšić, redateljica Anica Tomić, pisac Robert Perišić te psiholog i tportalov kolumnist Boris Jokić, odabrao je pet finalista koji se natječu za titulu najboljeg hrvatskog romana i nagradu od 50 tisuća kuna.
Vijest • 21.04.2021.

Poznato 11 polufinalista književne nagrade tportala za najbolji roman u 2020.

Književnu nagradu tportala u vrijednosti od 50 tisuća kuna dobit će autorica ili autor najboljeg romana izdanog u Hrvatskoj u 2020. godini. Tportalova književna nagrada za najbolji hrvatski roman od 2008. godine dodijeljena je trinaest puta, pet finalnih naslova tportalov žiri odabrat će u svibnju, a pobjednica ili pobjednik bit će proglašen/a u lipnju 2021.
Najava • 28.05.2008.

'Mala noćna čitanja' predstavljaju dramu 'Obišli smo cili Stevicin sokak'

‘Mala noćna čitanja', mjesečni prilog kazališnom životu koji se odvija nakon večernjih izvedbi unutar programa Teatra &TD, ovog mjeseca ponovo predstavlja jednog Akademca. Ivan Vidak, student četvrte godine dramaturgije, u srijedu 28. svibnja u 22 sata u prostoru MM centra, predstavit će svoju  dramu "Obišli smo cili Stevicin sokak".