Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Jutra poezije ×

Najava • 03.09.2016.

Pjesničko pripetavanje: Siniša Matasović i Robert Janeš

Na tradicionalnoj tribini Jutra poezije, u subotu 3. rujna u zagrebačkoj krčmi Pod starim krovovima održat će se 'Pjesničko pripetavanje'. Svoje će poetske snage odmjeriti pjesnici Siniša Matasović i Robert Janeš. Voditelj tribine je Robert Roklicer.
Najava • 18.09.2009.

Zagrijavanje rujansko : Jutra poezije

Kao specijalno izdanje Zagrijavanja, održat će se književno događanje - JUTRA POEZIJE. Jutra su ponovo dobila zalet, čuvaju i osvajaju publiku, autore, praše i pršte stihovima, u kojima ćete i vi moći uživati u petak, 18. rujna 2009. u 20:00 sati u knjižnici i Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Nastupaju: Nikola Ðuretić, Robert Roklicer, Kemal Mujičić Artnam, Jasmina Šušić i Mia Mitrović.
Najava • 30.05.2009.

Tribina 'Jutra poezije' : Nikola Ðuretić

Na redovnoj tribini "Jutra poezije", u caffe baru "Krivi put" u Zagrebu, u subotu, 30. svibnja 2009., od 11 sati, predstavit će se književnik Nikola Ðuretić. Nikola Ðuretić piše prozu, poeziju, feljtone, teatrološke tekstove i eseje, a od  od pjesničkih zbirki objavio je "Kao zvuk otoka" (2006.)  i "Male smrti ptica" (2008.). Voditelj tribine je Robert Roklicer.