Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Kap priče na dlanu ×

Najava • 13.03.2015.

Kap priče na dlanu : Odgovornost odraslih za dječje autorstvo

Okrugli stol na temu 'Odgovornost odraslih za dječje autorstvo' održat će se u petak 13. ožujka u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. Riječ je o posljednjem u nizu okruglih stolova u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba.
Najava • 13.02.2015.

Kap priče na dlanu : Fantastika i humor za djecu i njihov politički potencijal

Okrugli stol u sklopu programa 'Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba' na temu 'Fantastika i humor za djecu i njihov politički potencijal' održat će se u petak 13. veljače u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. Uz voditeljicu, Natašu Govedić, sudjeluju Milena Benini, Sanja Pilić i Tomislav Tomić.
Najava • 23.01.2015.

Kap priče na dlanu : Djeca 'na aparatima'

Okrugli stol na temu "Djeca 'na aparatima' ili koja je razlika između dubinskog čitanja i prelijetanja slike na ekranu" održat će se u petak 23. siječnja u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. O djeci 'na aparatima' govorit će Jelena Bračun Filipović, Helena Bulaja Madunić, Željka Mazzi i Karmela Prpić.
Najava • 12.12.2014.

Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba III

Okrugli stol na temu Kampanje čitanja djeci i knjiga kao poluga školskog kurikuluma: Planovi i iskustva održat će se u petak 12. prosinca u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. O kampanjama poticanja čitanja razgovarat će Lara Hölbling Matković, Sanja Pribić, Ana Ðokić i Maja Zrnčić.