Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Književna grupa 90+ ×

Najava • 14.03.2019.

Splitska Bookvica predstavlja Književnu grupu 90+

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica publici će se predstaviti četvero (od ukupno šest) mladih autora – Lara Mitraković, Martin Majcenović, Josip Razum i Vigor Vukotić – pripadnika Književne grupe 90+ čiji su pjesnički i prozni radovi sabrani u knjizi 'Netko podvikne, djeca odrastu'.
Najava • 22.09.2018.

Predstavljanje zbornika Književne grupe 90+ 'Netko podvikne, djeca odrastu'

Predstavljanje zbornika Književne grupe 90+ 'Netko podvikne, djeca odrastu' održat će se u subotu 22. rujna u zagrebačkome Kinu Grič. S članovima književne grupe Lanom Bojanić, Martinom Majcenovićem, Larom Mitraković, Emom Pavlović, Josipom Razumom i Vigorom Vukotićem razgovarat će urednik Seid Serdarević.
Najava • 08.07.2018.

Deset sati smaranja: Četrdeset hrvatskih autora u jednodnevnom maratonskom čitanju

I ove se godine u zagrebačkom Art parku održava književno-performerski projekt 'Deset sati smaranja' na kojem će četrdeset generacijski različitih pjesnika i prozaika naizmjence čitati punih deset sati bez stanke i predaha!Četrdeset suvremenih hrvatskih autora u jednodnevnom maratonskom čitanju donosi svoje priče i pjesme u park.
Najava • 01.07.2017.

Književno-performerski projekt 'Sedam sati smaranja'

Književno-performerski projekt 'Sedam sati smaranja' održat će se u subotu 1. srpnja u atriju Teatra &TD i okupiti dvadesetak generacijski različitih prozaika i pjesnika, koji će naizmjence čitati do ponoći. Događanje vodi Stjepan Balent, a nakon sedmosatnog smaranja slijedi glazbena poslastica iznenađenja.