Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Kristina Posilović ×

Vijest • 23.10.2015.

Upisi u riječke radionice kreativnog pisanja

CeKaPe i riječki pisci, Kristina Posilović, Zoran Žmirić, Zoran Krušvar, Alen Kapidžić i filmski kritičar Dejan Durić, pozivaju sve koji pišu ili žele pisati, a do sada nisu imali prilike ili možda hrabrosti, da se prijave na radionice kratke priče, poezije, filmske kritike i e-samizdata.
Najava • 26.05.2015.

Predstavljanje knjige Kristine Posilović 'Kuga i njezine kćeri'

Predstavljanje knjige Kristine Posilović 'Kuga i njezine kćeri' održat će se u utorak 26.svibnja u Cafeu u dvorištu. O knjizi će uz autoricu govoriti Miroslav Mićanović i Branko Čegec.
Najava • 30.01.2015.

Ri Lit na trećoj Noći velikog čitanja u Rijeci

Na trećoj Noći velikog čitanja, koja će se održati 29. siječnja u riječkoj Filodrammatici, osim ‘veterana’ Zorana Krušvara, Tee Tulić, Kristine Posilović, Milana Zagorca, Zorana Žmirića, Roberta Vrbnjaka i Izeta Medoševića, riječkoj publici predstavit će se Željka Horvat Čeč, Davor Mandić i Igor Beleš.
Vijest • 11.09.2014.

Predstavljanje suvremene hrvatske književnosti u Barceloni

Od 15. do 18. rujna u Barceloni gostuju hrvatski pisci Tonko Maroević, Kristina Posilović, Tomica Šćavina i Nikola Petković koji će se predstaviti prijevodima svojih tekstova na katalonski. Književne nastupe organizirao je Institut za katalonsku književnost u Barceloni u suradnji s Hrvatskim društvom pisaca.