Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Kruno Čudina ×

Najava • 17.03.2016.

Predstavljanje romana Krune Čudine 'Civilna opasnost'

Predstavljanje novog romana Krune Čudine 'Civilna opasnost' održat će se u četvrtak 17. ožujka u Vinyl baru u Zagrebu. Roman će predstaviti Kruno Čudina, Korana Serdarević, Roman Simić i Stjepan Ravić.
Najava • 12.07.2009.

Talk show Kava i kolači : Kruno Čudina

U sve laganijem tempu događanja na domaćoj nam knjiškoj sceni, neposredno prije nego li se svi polako smjestimo nešto južnije, u nedjelju 12. srpnja 2009., u 19 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića održat će se talk show Kava i kolači. Pod redateljskom palicom dobrog domaćina Ivice Prtenjače, gostuje pjesnik i prozaik Kruno Čudina.
Najava • 28.02.2007.

Ringišpil : Književne večeri u Time rock clubu

U srijedu, 28. veljače 2007. u caffe baru «Time rock club» (Stara samoborska 28) u sklopu književnih večeri «Ringišpil», nastupiti će Dario Rukavina (Porto), Kruno Čudina (Guedes - Beirut) i gosti. Voditelji su Damir Sušnić Kežo i Deniver Vukelić Korvin. Ono što vas očekuje jest poezija s istočnjačkim štihom, staroarapska, indijska i istočnjačka poezija te trbušne plesačice i orijentalna...
Vijest • 04.11.2005.

Književne večeri u SC-u

Zagrebački SC-a poziva mlade autore da se prijave za sudjelovanje na književnim večerima koje se održavaju u prostoru Studentskog Centra. Natječaj omogućuje svima do 30 godina starosti da prijave svoje radove (priče, pjesme, eseje, kritike ili osvrte na knjige, kulturne i slične događaje) i gostuju na književnim večerima koje su zamišljene kao mjesto interakcije pisaca s publikom i obratno.