Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

KSET ×

Vijest • 03.11.2014.

KSET : natječaj za izbor najbolje kratke priče

Klub studenata elektrotehnike (KSET) poziva na sudjelovanje u natječaju za izbor najbolje kratke priče. Najbolje tri priče bit će objavljene na internet stranicama Kluba i nagrađene - kemijskim olovkama s ugraviranim imenima autora i rezultatima natječaja, te objavljene u KSET-ovoj mini-knjižnici.
Najava • 22.04.2007.

Milan Fošner u KSET-u

Milan Fošner, nakon briljantnog uspjeha sa "Užasno vam je dobro, zer ne!?" ekskluzivno u Ksetu predstavlja svoju četvrtu knjigu pjesama, pod radnim naslovom "Strahovi su skriveni u bocama od piva". Performans će se održati u nedjelju 22.4. 2007. u 20.00 sati, a obuhvatiti će i neke starije pjesme iz Fošnerove predhodne 3 knjige poezije.
Najava • 15.01.2006.

Ne propustite - Povratak žutog titla!

U nedjelju, 15-og siječnja 2006. od 21.00 h pozvani ste u KSET kako bi se družili i zabavili na promociji knjige: "Povratak Žutog titla (ukoričeni filmski zabavnik)" Velimira Grgića & Marka Mihalinca - koji će vas počastiti razgovorom ugodnim, klipovima i filmom iznenađenja (jedan od filmova navedenih kao najbolji svih vremena u biografijama "Povratka Žutog titla").