Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 13.01.2006.

Ne propustite - Povratak žutog titla!
Održava se
15.01.2006.

U nedjelju, 15-og siječnja 2006. od 21.00 h pozvani ste u KSET kako bi se družili i zabavili na promociji knjige: "Povratak Žutog titla (ukoričeni filmski zabavnik)" Velimira Grgića & Marka Mihalinca - koji će vas počastiti razgovorom ugodnim, klipovima i filmom iznenađenja (jedan od filmova navedenih kao najbolji svih vremena u biografijama "Povratka Žutog titla").

Nakon rasprodane naklade "Žutog titla" uspješni dvojac Grgić & Mihalinac pripremio je "ukoričeni filmski zabavnik" - "Povratak Žutog titla" (180 str. zabavne filmske povijesti).

PROLOG:
Veliki mag i mudrac dalekog Istoka Zhu Ty Titl-khan dvojici mladića iz Hrvatske ponovno ne da mira. Pred njih postavlja velik zadatak – upoznati se sa što je moguće više raritetnih, kultnih i široj masi nepoznatih filmova, te ih na zabavan, ali i edukativan način sjediniti u jednu knjigu. Ukoliko ne ispune misiju, ostat će prokleti i do kraja života ovisiti o repertoaru kino-šoping centara, TV urednika i lokalnih videoteka. Shvativši svu ozbiljnost situacije, dvojac ozbiljno prianja poslu pa kroz jednogodišnje fantastično putovanje još jače otvara vrata azijske filmske produkcije, istodobno susrećući maštu Stephena Kinga, emocionalnost Joe D'Amata i ljepotu Linnee Quigley. Pucali su po Nixonu s Billom Murrayem kao Hunter S. Thompsonom, proučavali zagrljaj iguane i Nicole Kidman, jahali s talijanskim giallo igračima, bili na poslovnom ručku s kanibalskim domorocima, pričali o seksu s opaticama, lomili kosti s tajlandskim glumcima, podnijeli izvještaj UN-u o 'Weapons Of Ass Destruction', ismijavali se Hollywoodu s novim turskim SF-om, pohvatali još više konaca s recentnim neameričkim filmskim svijetom te tako ispunili prvi dio misije.

EPILOG:
Ostalo je prezentacija. Nakon višesatnih konzultacija te analiza statističkih pokazatelja stanja u globalnoj privredi i indeksima rasta cijena nafte, imali su rješenje sastavljeno od nekoliko interaktivnih segmenata. "Testom općeg znanja" provjerit će superzabavnu triviju spajanja nespojivog te školske logike s frenetičnim ludilom. Nansploatacijska, ljudožderska, seksploatacijska, kukasta i zatvorska "križaljka" jedinstvene su pojave iz svijeta enigmatike kojima će provjeriti poznavanje klasika eksploatacijske kinematografije sedamdesetih. "Psiho-testom" će ustanoviti je li u redu biti uzbuđen spolnim kontaktom ženskog međunožja i odrezane glave ili bi ipak trebali potražiti stručnu pomoć? "Usporednim testovima" iscrpno se analiziraju bitne stavke filmskoga svijeta: koji film ima najbolje sijamske blizanke ili pak tko je veći 80's negativac: Lo Pan ili Fender? Tu su još i anagrami, rebusi, labirint i stolna igra na poklon: bacite kocku i pokorite Hollywood!
Saznajte koliko su uspješno obavili dati zadatak u widescreenu, s audio komentarom, indexom i super-urlajućim stereom!

I to nije sve! Samo za "Povratak žutog titla" pišu: Stephen Chow, Tom Mes, Lloyd Kaufman, Jeff Lieberman, Mark Schilling i mnogi drugi, a Sam Firstenberg podijelio je s vama svoju zagrebačku avanturu u ekskluzivnom predgovoru!

DOŠAO JE TIHO I UŠAO U LEGENDU, POTOM SE PRITAJIO DA BI SE PONOVNO VRATIO!!!
"POVRATAK ŽUTOG TITLA" U SVIM KNJIŽARAMA KOJE DRŽE DO SEBE, A U KSET-U PO POSEBNO POPULARNIM CIJENAMA.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –