Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Nedjeljko Fabrio ×

Vijest • 04.08.2018.

U 81. godini preminuo suvremeni klasik hrvatske književnosti Nedjeljko Fabrio

Danas je u Rijeci u 81. godini preminuo suvremeni klasik hrvatske književnosti Nedjeljko Fabrio, svestran stvaralac, uspješan u različitim književnim žanrovima: pisao je drame, pripovijetke, eseje, romane, glazbene kritike... a studenti ga pamte i kao predavača na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
Najava • 26.03.2009.

Predstavljanje novog romana Ive Brešana 'Ništa sveto'

Predstavljanje novog romana Ive Brešana "Ništa sveto" (Naklada Ljevak), održat će se u četvrtak, 26. ožujka 2009. u 12 sati u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. Roman u kojem ovaj uvaženi književnik o nekim aktualnim ili povijesnim temama progovora s odmakom ili alegorijski, predstavit će: Nedjeljko Fabrio, Krešimir Nemec i Nives Tomašević.
Najava • 04.03.2008.

Predstavljanje knjige poezije Drage Britvića 'Mirno teku rijeke'

Predstavljanje knjige poezije Drage Britvića «Mirno teku rijeke : Stihovi (1957.-2005.)», održati će se u utorak, 4. ožujka 2008. godine u 18 sati u Novinarskom domu u Zagrebu. Sudjeluju: Nedjeljko Fabrio, Arsen Dedić, Vojo Šiljak i Nenad Rizvanović, Gabi Novak, Ksenija Erker, Hrvoje Hegedušić i Adam Končić.
Najava • 16.05.2007.

Sutra na Zagrebačkom sajmu knjiga

Sutra će se na Zagrebačkom sajmu knjiga predstaviti knjige biblioteke Na tragu klasika Hrvatskog filološkog društva i Disputa te nakladnika Kigen koji će predstaviti svoja znanstveno-tehnička izdanja. Biti će predstavljena i knjiga Dušana Viroa: «Slobodan Milošević : Anatomija zločina», te knjige «Izabrana djela» Nedjeljka Fabria i «Uvod u filozofiju znanosti» Anthonyija O'Heara u izdanju Hrvatski...