Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

okrugli stol ×

Najava • 14.11.2014.

Okrugli stol na temu Ivana Brlić Mažuranić ili 'mišolovka' bajke

Okrugli stol na temu Ivana Brlić Mažuranić ili 'mišolovka' bajke održava se u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba, u petak 14. studenoga u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. Sudjelovat će Dubravka Zima i Sanja Lovrenčić. Voditeljica okruglog stola je Nataša Govedić.
Najava • 17.11.2009.

Okrugli stol : Prijedlog zakona o udžbenicima: Kvaliteta ili cijena?

Okrugli stol na temu ''Prijedlog zakona o udžbenicima: Kvaliteta ili cijena?" održat će se u utorak 17. studenog 2009. u 10.00 sati u Europskom domu u Zagrebu. Povod održavanja okruglog stola je poticanje stručne rasprave na temu prijedloga novog zakona o udžbenicima.
Najava • 14.11.2008.

Okrugli stol : Smrt knjige, Autorska prava književnika i novinara...

Veleposlanstvo Republike Poljske, u okviru Interlibera, u petak, 14. 11., organizira okrugli stol i prezentaciju s tri glavne točke i teme: ‘Smrt knjige?’, ‘Autorska prava književnika i novinara’ i ‘Suradnja književnih časopisa ‘Wyspa’ i ‘Tema’. Program je zamišljen kao spoj rasprave o izazovnom pitanju o budućnost knjige, stručnog prikazivanja...
Najava • 02.02.2006.

Okrugli stol povodom knjige "Jezik i identitet na Balkanu"

Odjel za jezikoslovlje Matice hrvatske ima čast pozvati Vas na Okrugli stol vezan uz knjigu Roberta D. Greenberga "Jezik i identitet na Balkanu : Raspad srpsko-hrvatskog" koji će se održati u četvrtak, 2. veljače 2006. u Matici hrvatskoj s početkom u 11.00 sati. Uvodno će svoja mišljenja iznijeti najeminentniji jezikoslovni stručnjaci u Hrvatskoj, nakon čega slijedi rasprava.