Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Palunko utorkom ×

Najava • 20.12.2007.

Palunko utorkom : Zrinko Ogresta

'Palunko utorkom', projekt Hrvatskog filmskog saveza započet u veljači ove godine završava ovog mjeseca, točnije u četvrtak, 20.12.2007. u 19 sati, u maloj dvorani kina Tuškanac, kada će ugostiti još jednog etabliranog domaćeg scenarista i redatelja: Zrinka Ogrestu.
Najava • 27.11.2007.

'Palunko utorkom' ugošćuje Vinka Brešana

'Palunko utorkom', serija razgovora s domaćim scenaristima u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza, nastavlja se i u mjesecu studenom, ugošćujući 27.11.2007. u maloj dvorani kina Tuškanac još jednog etabliranog domaćeg scenarista i redatelja: Vinka Brešana.
Najava • 24.04.2007.

Palunko utorkom : Goran Tribuson

Palunko utorkom, serija razgovora sa domaćim scenaristima koji se jednom mjesečno održavaju u maloj dvorani kina Tuškanac nakon dva mlada scenarista-režisera – Antonia Nuića i Ognjena Sviličića, ugošćuje Gorana Tribusona, iskušanog scenarista, prozaika, predavača, književnika čiji književni rad obuhvaća preko trideset knjiga koje žanrovski uključuju zbirke pripovijedaka, romane, autobiografske...
Vijest • 26.03.2007.

Palunko utorkom: Ognjen Sviličić

'Palunko utorkom', serija razgovora s domaćim scenaristima koji se jednom mjesečno održavaju u maloj dvorani kina 'Tuškanac', nastavlja se gostovanjem Ognjena Sviličića, autora hitova 'Oprosti za kung fu' i 'Da mi je biti morski pas' te friškog 'Armina', koji se nakon berlinske premijere počeo prikazivati i u Zagrebu. Ognjen Sviličić će o svom radu govoriti u utorak, 27. ožujka 2007., od 19 sati.