Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Rita Monaldi i Francesco Sorti ×

Najava • 04.09.2017.

Ponedjeljak na Festivalu svjetske književnosti 2017.

U programu Festivala svjetske književnosti 2017. u ponedjeljak, 4. rujna na rasporedu su: predavanje "Pomoć knjizi i autorima u Francuskoj. Kako to radi CNL?", Dvostruki portret: Richard Schuberth i Olja Savičević Ivančević, čak tri tribine Razotkrivanje na kojima gostuju Rita Monaldi i Francesco Sorti, Goce Smilevski i Dubravka Ugrešić, te Filmska večer uz film "Bez granica".
Najava • 03.09.2017.

Festival svjetske književnosti 2017. u rujnu u Zagrebu

Festival svjetske književnosti održat se od 3. do 9. rujna u Zagrebu i Splitu. Ove je godine u fokusu književnost njemačkoga govornog područja, pa najveći broj gostiju dolazi iz Austrije, Njemačke i Švicarske, međutim tu su još i književne face iz Gvatemale, Sjedinjenih Država, Italije, Finske, Španjolske, Portugala, Francuske, Srbije, Bosne, Mađarske, Slovenije i Makedonije.
Najava • 03.11.2008.

Andrew Davidson te Rita Monaldi i Francesco Sorti u Hrvatskoj

Od 3. do 7. studenog 2008. u Hrvatskoj će gostovati američki pisac Andrew Davidson, koji će u sklopu promocije svog hvaljenog romana “Vodoriga” (“Gargoyle”), kojeg je ovih dana objavio Algoritam, boraviti u Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Također, početkom sljedećeg tjedna Zagreb će posjetiti i Rita Monaldi i Francesco Sorti - autori svjetskih bestselera “Imprimatur"  i ...