Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sanja Polak ×

Najava • 26.11.2022.

Promocija slikovnice 'Suli u avanturi: Džungla'

Predstavljanje svima najdraže žirafe Suli i njezine nove avanture zabilježene u slikovnici 'Suli u avanturi: Džungla' održat će se u subotu 26. studenog u knjižari Hoću Knjigu Megastore u Zagrebu. Suli će se predstaviti u ugodnom razgovoru s autorima Majom Šimlešom i Svenom Nemetom, spisateljicom Sanjom Polak te urednicom Ivanom Žderić.
Razgovor • 20.09.2016.

Sanja Pilić i Sanja Polak: O pisanju za dušu i publiku, dobrom uredniku i djeci kao zahvalnim čitateljima

Sanja Pilić i Sanja Polak dvije su najčitanije spisateljice u Hrvatskoj čije se knjige tiskaju i prodaju u tiražama i od preko 30.000 primjeraka. Obje spisateljice odlučile su svoj književni opus posvetiti djeci i mladima. Razgovarali smo s njima o njihovom pogledu na književnost, knjige i čitateljsku publiku u Hrvatskoj.
Vijest • 15.02.2016.

Obilježeno 15 godina stvaralaštva omiljene autorice za djecu Sanje Polak

Promocijom 'Skijaškog dnevnika Pauline P.' Sanje Polak obilježeno je 15 godina plodnog stvaralaštva jedne od najomiljenijih hrvatskih autorica za djecu. U tom razdoblju njezine knjige prodane su u više od 100.000 primjeraka, što jasno svjedoči o popularnosti ove autorice među mlađim čitateljstvom.
Najava • 05.02.2016.

Predstavljanje romana Sanje Polak 'Skijaški dnevnik Pauline P.'

Predstavljanje novog romana za mlade Sanje Polak 'Skijaški dnevnik Pauline P.' održat će se u petak 5. veljače u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. U razgovoru o romanu sudjelovat će Sanja Polak, glavni urednik Zoran Maljković i recenzentica Marina Gabelica. Razgovor će voditi Sanja Doležal.