Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 23.11.2022.

Promocija slikovnice 'Suli u avanturi: Džungla'
Održava se
26.11.2022. u 11h

Predstavljanje svima najdraže žirafe Suli i njezine nove avanture zabilježene u slikovnici "Suli u avanturi: Džungla" (Profil, 2022.) održat će se u subotu 26. studenog u 11 sati u knjižari Hoću Knjigu Megastore u Zagrebu (Bogovićeva 7).

Suli će se predstaviti u ugodnom razgovoru s autorima Majom Šimlešom i Svenom Nemetom, spisateljicom Sanjom Polak te urednicom Ivanom Žderić.

Suli se u petom nastavku svojih avantura susreće sa životinjama koje pokušavaju oponašati druge jer ih smatraju boljima i sposobnijima, ili zato što se one takvima prikazuju. No samosvojne žabe ne podliježu pritiscima, a Suli ubrzo shvati da životinjama praćenje trendova stvara ozbiljne probleme pa im odluči pomoći.

Maja Šimleša

Suli u avanturi : Džungla

  • Profil 10/2022.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533139425

Suli se u petom nastavku svojih avantura susreće sa životinjama koje pokušavaju oponašati druge jer ih smatraju boljima i sposobnijima, ili zato što se one takvima prikazuju. No samosvojne žabe ne podliježu pritiscima, a Suli ubrzo shvati da životinjama praćenje trendova stvara ozbiljne probleme pa im odluči pomoći.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –