Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tahir Mujičić ×

Vijest • 04.07.2013.

Dobitnik nagrade roman@tportal.hr je Tahir Mujičić

Dobitnik nagrade roman@tportal.hr je Tahir Mujičić za roman "Budi Hamlet, pane Hamlete", priopćeno je večeras na svečanosti povodom dodjele nagrade koja se održala u Muzeju prekinutih veza u Zagrebu. Prvi roman Tahira Mujičića pobjedio je jaku konkurenciju od pet finalista, i tako postao dobitnikom ove prestižne nagrade, vrijedne 100 000 kuna.
Najava • 15.11.2009.

Nedjelja na Interliberu

I posljednji dan ovogodišnjeg Interlibera posjetiteljima će, uz brojne popuste i pune vrećice knjiga, donijeti iznenađenja u vidu gostovanja autora. Svi zainteresirani moći će se podružiti i popričati s domaćim autorima velikog formata, Pavlom Pavličićem, Goranom Tribusonom, Mirom Gavranom i Mirjanom Krizmanić.
Najava • 18.08.2006.

Faro(pi)s - hvarski festival književnosti

Ovogodišnji festival suvremene književnosti ‘Faro(pi)s’, koji se već petu godinu za redom održava na otoku Hvaru, održati će se od 18.8.2006. - 21.8.2006. u Starome Gradu na Hvaru, Vrboskoj, te gradu Hvaru. U organizaciji bračnog para Mejre Mujičić i Jovana Brajovića, koji su ujedno voditelji projekta - galerije Moria u Starom Gradu na Hvaru, ovogodišnji festival ugostiti će pretežito nova...