Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tatjana Jambrišak ×

Najava • 27.01.2015.

Strip-tease Matka Vladanovića : Sandman

Prva ovogodišnja tribina 'Strip-tease Matka Vladanovića' održat će se u utorak, 27. siječnja u klubu Booksa a tema razgovora bit će čuveno djelo Neila Gaimana 'Sandman'. Priču o Sandmanu ispričat će izdavač i urednik Marko Šunjić te prevoditeljica Tatjana Jambrišak, uz voditelja Matka Vladanovića.
Najava • 10.11.2012.

VOLI ME / NE VOLI ME : Pjesnička večer i ljubavni buvljak

U okviru Festivala PAZI, KNJIGA!, u subotu 10. studenog u Kulturnom klubu O'grada, održat će se pjesnička večer VOLI ME / NE VOLI ME! Svoje će (ljubavne) pjesme čitati pjesnici Diana Burazer, Tatjana Jambrišak, Melita Rundek, Silvija Šesto, Robert Mlinarec, Igor Čumandra i Bruno Kuman.
Najava • 08.05.2009.

Sferično Zagrijavanje u Profil Meagstoreu

U petak, 8. svibnja 2009., u 19:30 sati u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održat će se još jedno Zagrijavanje na kojem će Roman Simić Bodrožić ugostit ovogodišnje dobitnike nagrade «SFERA». Gostuju: Tatjana Jambrišak i dobitnici - Robert Vrbnjak -Tamoya, Zoran Krušvar, Dario Rukavina i Kruno Čudina.
Najava • 30.03.2007.

OŽUJSKO ZAGRIJAVANJE DO 27

U petak, 30. ožujka 2007. će se u knjižnici Bogdan Ogrizović desiti još jedna serija čitanja, odnosno "zagrijavanja" - ožujsko ZAGRIJAVANJE DO 27. Na starom mjestu (Preradovićeva 5, Zagreb) i u standardno vrijeme 19:30, svojim tekstovima i razgovorom ugodnim ovaj put će vas zagrijavati: Anastazija Vržina, Maja Hrgović, Tanja Mravak i Tatjana Jambrišak, uz nezamjenjivog voditelja, Romana Simića...