Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Veljko Barbieri ×

Tema • 04.06.2019.

Književna patrola: Vrisak - riječki sajam knjige i festival autora 2019.

'Želimo imati jak književni program, najzanimljivije knjige i autore, ali i programe koji će privući ljude koji ne pohode baš klasične promocije, ali ih zanimaju i knjige i kultura. Željeli smo da Guvernerova palača u ovih tjedan dana postane mjesto okupljanja, izlaska, živo kulturno središte Rijeke'...
Najava • 23.01.2019.

Predstavljanje knjige Veljka Barbierija 'Veliki kuharski kanconijer'

Predstavljanje nove knjige Veljka Barbierija 'Veliki kuharski kanconijer' održat će se u srijedu, 23. siječnja u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. Uz autora o knjizi će govoriti Drago Glamuzina i Jelena Ivanišević. Tekstove će čitati dramski umjetnik Joško Ševo.
Najava • 10.06.2015.

Promocija knjige Veljka Barbierija 'Rat za peti okus'

Nakladnička kuća Profil poziva na promociju knjige Veljka Barbierija 'Rat za peti okus' koja će se održati u srijedu, 10. lipnja, u 19,30 sati u Muzeju Mimara, Zagreb.
Najava • 03.12.2009.

Predstavljanje knjige Veljka Barbierija 'Sto koraka po šumi'

Predstavljanje knjige Veljka Barbierija "Sto koraka po šumi" (Matica hrvatska, 2009.) održat će se u četvrtak 3. prosinca 2009. u 12 sati u Palači Matice hrvatske u Zagrebu. Prvu zbirku stihova jednog od vodećih hrvatskih prozaika, predstavit će Tonko Maroević i Zvonimir Mrkonjić.
Najava • 07.11.2007.

Profil na Interliberu

Profil je za Interliber pripremio brojne promocije svojih najrecentnijih izdanja. Na njihovom će štandu, u paviljonu 5, tijekom trajanja sajma svoje knjige predstaviti: Veljko Barbieri, Rujana Jeger, Ana Ugarković, Željko Malnar, Borna Bebek, Marina Šur Puhlovski, Zlatko Gall i bivša glasnogovornica Haškog tribunala, Florence Hartmann, koja će promovirati svoju kontroverznu knjigu «Mir i kazna».