Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 17.01.2019.

Predstavljanje knjige Veljka Barbierija 'Veliki kuharski kanconijer'
Održava se
23.01.2019. u 12h

Predstavljanje nove knjige Veljka Barbierija "Veliki kuharski kanconijer" (V.B.Z., 2018.) održat će se u srijedu, 23. siječnja u 12 sati u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu (Trg bana Josipa Jelačića 7/I).

O knjizi će govoriti Drago Glamuzina, Jelena Ivanišević i Veljko Barbieri.
Tekstove će čitati dramski umjetnik Joško Ševo. 

"Veliki kuharski kanconijer" (Gastronomsko remek-djelo s više od 300 recepata) kruna je Barbierijevih napora na polju gastroliterature, u kojem na samo sebi svojstven način istražuje i promiče gastronomiju kroz iznimno zanimljive tekstove visoke književne razine. Svoje čitatelje i poklonike istinskih jela Barbieri vodi kroz pripovijesti i zgode iz svijeta kulinarike, praćene brojnim receptima, uz izvorne autorove fotografije te umjetničke slike i ilustracije u kojima gastronomija zauzima središnje mjesto.

Veljko Barbieri

Veliki kuharski kanconijer

  • V.B.Z. 11/2018.
  • 440 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535200482
  • Cijena 250.00 kn

'Veliki kuharski kanconijer' kruna je Barbierijevih napora na polju gastroliterature, u kojem na samo sebi svojstven način istražuje i promiče gastronomiju. Barbieri vodi kroz pripovijesti i zgode iz svijeta kulinarike, praćene brojnim receptima, uz izvorne autorove fotografije te umjetničke slike i ilustracije u kojima gastronomija zauzima središnje mjesto.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –