Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Verbum ×

Vijest • 26.06.2019.

Nakladnička kuća Verbum na Međunarodnim danima katoličkog nakladništva u Rimu

U Rimu će se od 26. do 29. lipnja 2019. po prvi put održati Međunarodni dani katoličkog nakladništva. Na skupu koji će trajati čak četiri dana predviđa se bogat program koji uključuje izlaganja, panel diskusije i razmjenu iskustava. Među pozvanih 50 nakladnika iz raznih zemalja je i nakladnička kuća Verbum, koja će biti jedini hrvatski predstavnik na tom skupu.
Razgovor • 31.10.2018.

Miro Radalj : Komunikacija s čitalačkom publikom jedan je od nužnih putova do uspjeha nekog nakladničkog projekta

O tome koliko nakladnici zanemaruju komunikaciju s publikom istraživao sam i pisao u svojoj knjizi 'Knjiga i nakladništvo u odnosima s javnošću'. Uočio sam da većina kolega zanemaruje ovaj segment poslovanja. Svoju sam knjigu podijelio mnogim kolegama, većina njih bila je i uključena u istraživanje prije njezina objavljivanja. Očito je da je još nisu stigli pročitati.
Vijest • 23.05.2006.

Da Vincijev kod – istine ili laži?

Povodom početka prikazivanja filma "Da Vincijev kod" snimljenog prema istoimenom mega-hitu Dana Browna, naklada Verbum 23. svibnja pušta u prodaju knjigu "Da Vincijev kod – istine ili laži?". Knjiga će biti u prodaji isključivo na kioscima uz Večernji list, po cijeni od 19 kn. Cilj ove knjige, koja predstavlja svojevrsni katolički odgovor na aktualni megahit, jest ponuditi čitateljima vjerodostojne...